22/03/2024 24/03/2024 Επίσκοπος Συνάδων εξελέγη ο Διευθυντής εκδόσεων της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού Βοστώνης, Αρχιμανδρίτης Αντώνιος Αβραμόπουλος από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, η οποία συνεδρίασε σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, υπό την προεδρία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου. Υπενθυμίζεται ότι μετά από πρόταση του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου αποφασίστηκε όπως...
22 Μαρτίου, 2024 - 17:55
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2024 - 19:40

Επίσκοπος Συνάδων εξελέγη ο Αρχιμανδρίτης Αντώνιος Αβραμόπουλος

Διαδώστε:
Επίσκοπος Συνάδων εξελέγη ο Αρχιμανδρίτης Αντώνιος Αβραμόπουλος

Επίσκοπος Συνάδων εξελέγη ο Διευθυντής εκδόσεων της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού Βοστώνης, Αρχιμανδρίτης Αντώνιος Αβραμόπουλος από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, η οποία συνεδρίασε σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, υπό την προεδρία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από πρόταση του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου αποφασίστηκε όπως υποβληθούν στο σεπτό Οικουμενικό Πατριαρχείο τα νενομισμένα τριπρόσωπα με την πρόταση και παράκληση της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου προς την Α. Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο για την εις Επίσκοπον προαγωγή του Αρχιμανδρίτη Αντωνίου Αβραμόπουλου.

Έτσι κατόπιν της εγκρίσεως κανονικού αιτήματος της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε τον Διευθυντή εκδόσεων της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού Βοστώνης υπό τον τίτλο της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Επισκοπής Συνάδων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων