12/06/2022 12/06/2022 Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Αγία Πεντηκοστής στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης Στο ναΰδριο της Σχολής τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 12 Ιουνίου, ο εόρτιος Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε ο Εσπερινός της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος κατά τον οποίο αναγνώστηκαν οι ευχές...
12 Ιουνίου, 2022 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2022 - 21:35

Προσκυνητές από την Ελλάδα στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης για την Πεντηκοστή

Διαδώστε:
Προσκυνητές από την Ελλάδα στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης για την Πεντηκοστή

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Αγία Πεντηκοστής στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Στο ναΰδριο της Σχολής τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 12 Ιουνίου, ο εόρτιος Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε ο Εσπερινός της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος κατά τον οποίο αναγνώστηκαν οι ευχές της Γονυκλισίας.

Εκκλησιάστηκαν απόφοιτοι της Σχολής με επικεφαλής τον Καθηγητή κ. Ν. Ξεξάκη, Πρόεδρο της Εστίας Θεολόγων Χάλκης, πιστοί από το νησί καθώς και πολυπληθείς όμιλοι προσκυνητών από την Ελλάδα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων