17/09/2022 17/09/2022 Ανήμερα της εορτής της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Ευφημίας η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε την Παρασκεύη, 16 Σεπτεμβρίου 2022, στον πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, ιερουργούντος του  Μητροπολίτου Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέου, ο οποίος την παραμονή χοροστάτησε κατά τον Μ. Εσπερινό.  Εκκλησιάστηκαν ο Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων...
17 Σεπτεμβρίου, 2022 - 13:08
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2022 - 13:19

Η εορτή της Αγίας Ευφημίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η εορτή της Αγίας Ευφημίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο (ΦΩΤΟ)

Ανήμερα της εορτής της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Ευφημίας η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε την Παρασκεύη, 16 Σεπτεμβρίου 2022, στον πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, ιερουργούντος του  Μητροπολίτου Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέου, ο οποίος την παραμονή χοροστάτησε κατά τον Μ. Εσπερινό.

 Εκκλησιάστηκαν ο Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος, κληρικοί και πλήθος πιστών από την Πόλη και το εξωτερικό.

Το Ιερό Λείψανο της Αγίας, το οποίο φυλάσσεται στον Πατριαρχικό Ναό, εκτέθηκε, και τις δύο ημέρες, προς προσκύνηση από τους ευλαβείς πιστούς.

Φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων