29/09/2021 29/09/2021 Τηλεγράφημα συμπαράστασης προς τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο, απέστειλε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, δηλώνοντας πως η Μήτηρ Εκκλησία προσεύχεται για τη θεία βοήθεια και αρωγή στους πληγέντες από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου Ηρακλείου. Αναλυτικότερα, ο Παναγιώτατος αναφέρει: «Επί τη πληξάση την Μεγαλόνησον συμφορά του σεισμού η Μήτηρ...
29 Σεπτεμβρίου, 2021 - 8:47
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2021 - 8:50

Η Μήτηρ Εκκλησία προσεύχεται για την Κρήτη

Διαδώστε:
Η Μήτηρ Εκκλησία προσεύχεται για την Κρήτη

Τηλεγράφημα συμπαράστασης προς τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο, απέστειλε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, δηλώνοντας πως η Μήτηρ Εκκλησία προσεύχεται για τη θεία βοήθεια και αρωγή στους πληγέντες από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου Ηρακλείου.

Αναλυτικότερα, ο Παναγιώτατος αναφέρει:

«Επί τη πληξάση την Μεγαλόνησον συμφορά του σεισμού η Μήτηρ Εκκλησία συμπροσευχομένη μεθ’ υμών πάντων επικαλείται την θείαν βοηθείαν και αρωγήν επί τους πληγέντας και ικετεύει τον Κύριον του παντός όπως διαφυλάττη ποιμένας και ποίμνιον από πάσης περαιτέρω δοκιμασίας, χαριζόμενος υμίν πλούσια τα ελέη και τα δωρήματα Αυτού».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων