11/05/2022 11/05/2022 Την Ιερά Θεολογική Σχολή επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, όμιλος μαθητών της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής, μαζί με μαθητές του Πλουτάρχειου 4ου Γυμνασίου Λιβαδειάς και του Zaklandi Skola Josefa Bublika της πόλεως Banov της Τσεχίας, στο πλαίσιο της δράσεως Walking the Talk του Προγράμματος Eramsus+. Οι μαθητές υπό την ηγεσία των Καθηγητών τους...
11 Μαΐου, 2022 - 13:37
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2022 - 13:28

Μαθητές της Μεγάλης του Γένους Σχολής στην Θεολογική Σχολή Χάλκης

Διαδώστε:
Μαθητές της Μεγάλης του Γένους Σχολής στην Θεολογική Σχολή Χάλκης

Την Ιερά Θεολογική Σχολή επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, όμιλος μαθητών της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής, μαζί με μαθητές του Πλουτάρχειου 4ου Γυμνασίου Λιβαδειάς και του Zaklandi Skola Josefa Bublika της πόλεως Banov της Τσεχίας, στο πλαίσιο της δράσεως Walking the Talk του Προγράμματος Eramsus+.

Οι μαθητές υπό την ηγεσία των Καθηγητών τους έγιναν δεκτοί από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό και την περί αυτόν αδελφότητα.

Ο Καθηγούμενος καλωσόρισε τους μαθητές στην Θεολογική Σχολή και τους ενημέρωσε για την ένδοξη ιστορία της. Ακολούθησε ξενάγηση στις ιστορικές αίθουσες διδασκαλίας και την πλούσια βιβλιοθήκη της Σχολής, καθώς και διάφορες δραστηριότητες των μαθητών υπό την επίβλεψη των Καθηγητών τους στους κήπους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων