19/05/2022 19/05/2022 Την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκαν σήμερα αλληλοδιαδόχως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ, εκ του παλαιφαίτου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, συνοδευόμενος υπό του Πανοσ. Δευτερεύοντος κ. Αλεξάδρου και ο Γ. Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρουμανίας Εντιμ. κ. Andrei Novac με τη συνοδεία συνεργατών του, καθώς και του Ελλογ. κ. Dragos Nitra, Διεθυντού του εν...
19 Μαΐου, 2022 - 16:08

Ο Μητροπολίτης Αξώμης και κρατικοί αξιωματούχοι της Ρουμανίας στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αξώμης και κρατικοί αξιωματούχοι της Ρουμανίας στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκαν σήμερα αλληλοδιαδόχως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ, εκ του παλαιφαίτου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, συνοδευόμενος υπό του Πανοσ. Δευτερεύοντος κ. Αλεξάδρου και ο Γ. Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρουμανίας Εντιμ. κ. Andrei Novac με τη συνοδεία συνεργατών του, καθώς και του Ελλογ. κ. Dragos Nitra, Διεθυντού του εν τη Πόλει Ρουμανικού Πολιτιστικού Ιδρύματος.

Αμφότεροι οι επισκέπτες έγιναν δεκτοί από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό, και την περί αυτόν αδελφότητα, μετά του οποίου έκαστος είχε ιδιαιτέρα συνάντηση και συζήτηση.
Κατόπιν οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στο ναΰδριο, τις αίθουσες διδασκαλίας, την ιστορική βιβλιοθήκη και τους λοιπούς χώρους της Σχολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων