01/11/2023 01/11/2023 Συνοδευόμενος από πολυμελή όμιλο κληρικών και λαϊκών προσκυνητών από την Επαρχία του, επισκέφθηκε την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023, τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Δημήτριος, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής στην είσοδο της Σχολής από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό. Κατά την σύντομη προσφώνησή του προς τον Σεβασμιώτατο και...
01 Νοεμβρίου, 2023 - 20:02
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2023 - 20:21

Ο Μητροπολίτης Γαλλίας στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Γαλλίας στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Συνοδευόμενος από πολυμελή όμιλο κληρικών και λαϊκών προσκυνητών από την Επαρχία του, επισκέφθηκε την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023, τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Δημήτριος, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής στην είσοδο της Σχολής από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό.

Κατά την σύντομη προσφώνησή του προς τον Σεβασμιώτατο και τους προσκυνητές στο Μέγα Συνοδικό ο Καθηγούμενος αναφέρθηκε στην ιστορία της
Θεολογικής Σχολής, στην επιβληθείσα αναστολή της λειτουργία της, αλλά και στη σημερινή δραστηριοποίησή της. Απαντώντας, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Καθηγούμενο για την φιλοξενία και την υποδοχή στον χώρο της Σχολής.

Κατόπιν, οι επισκέπτες προσκύνησαν στο ναΰδριο της Αγίας Τριάδος, ξεναγήθηκαν στις αίθουσες διδασκαλίας, την ιστορική Βιβλιοθήκη και τους λοιπούς χώρους της Σχολής και, τέλος, προεπέμφθησαν από τον Καθηγούμενο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων