26/06/2022 26/06/2022 Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομάιος, επέστρεψε με τη συνοδεία του στην Κωνσταντινούπολη, το απόγευμα του Σαββάτου, 25 Ιουνίου 2022, ύστερα από ολιγοήμερη ανάπαυση. Στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Πόλης τον υποδέχθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος, που για το διάστημα της απουσίας του Παναγιωτάτου είχε ορισθεί Πατριαρχικός Επίτροπος, και ο Πανοσιολ....
26 Ιουνίου, 2022 - 9:30
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2022 - 9:28

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομάιος, επέστρεψε με τη συνοδεία του στην Κωνσταντινούπολη, το απόγευμα του Σαββάτου, 25 Ιουνίου 2022, ύστερα από ολιγοήμερη ανάπαυση.

Στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Πόλης τον υποδέχθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος, που για το διάστημα της απουσίας του Παναγιωτάτου είχε ορισθεί Πατριαρχικός Επίτροπος, και ο Πανοσιολ. Μ. Πρωτοσύγκελλος κ. Θεόδωρος.

(Φωτογραφία Αρχείου: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων