11/01/2023 11/01/2023 Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, δέχθηκε την Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023, την Εφορεία του Νοσοκομείου Βαλουκλή με επικεφαλής τον κ. Κωνσταντίνο Ιωαννίδη, στην οποία προσέφερε το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από δωρεές, για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο Γηροκομείο Βαλουκλή από την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε στο ιστορικό αυτό Ίδρυμα...
11 Ιανουαρίου, 2023 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2023 - 19:19

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης προσέφερε δωρεές για την αποκατάσταση του Βαλουκλή

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης προσέφερε δωρεές για την αποκατάσταση του Βαλουκλή

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, δέχθηκε την Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023, την Εφορεία του Νοσοκομείου Βαλουκλή με επικεφαλής τον κ. Κωνσταντίνο Ιωαννίδη, στην οποία προσέφερε το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από δωρεές, για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο Γηροκομείο Βαλουκλή από την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε στο ιστορικό αυτό Ίδρυμα της Ομογένειας, τον περασμένο Αύγουστο.

Ο κ. Ιωαννίδης συνοδευόταν από τον Καθηγητή κ. Ιωάννη Σκαρλάτο και τον Ιατρό κ. Ευστάθιο Λεάνα, Διευθυντή του Νοσοκομείου.

Κατά την συνάντηση παρέστησαν οι Συνοδικοί Αρχιερείς Σεβασμιώτατοι Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος, Ειρηνουπόλεως κ. Νίκανδρος, Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος, Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος και Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος.

Ο Παναγιώτατος ευχαρίστησε για την ευγενική χειρονομία τους τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο και τις άλλες Επαρχίες του Θρόνου που συνέβαλαν, και ευχήθηκε το συντομότερο δυνατόν να ολοκληρωθούν τα έργα αποκαταστάσεως του Γηροκομείου Βαλουκλή για να συνεχίσει την κοινωνική προσφορά του προς την Ομογένεια.

(Φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων