16/07/2021 16/07/2021 Την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης μαζί με τα παιδιά από την Παιδόπολη της Πρώτης για ημερήσια εκδρομή. Ο Παναγιώτατος, ο οποίος εκδηλώνει πάντοτε την αγάπη του στα παιδιά, χαρούμενος και συγκινημένος τους αφιερώσε μία μέρα, πέρασε χρόνο κοντά τους και συνομίλησε μαζί τους. Στην...
16 Ιουλίου, 2021 - 16:11
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2021 - 16:36

Ο Πατριάρχης με τα παιδιά της Παιδόπολης στην Θεολογική Σχολή

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης με τα παιδιά της Παιδόπολης στην Θεολογική Σχολή

Την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης μαζί με τα παιδιά από την Παιδόπολη της Πρώτης για ημερήσια εκδρομή.

Ο Παναγιώτατος, ο οποίος εκδηλώνει πάντοτε την αγάπη του στα παιδιά, χαρούμενος και συγκινημένος τους αφιερώσε μία μέρα, πέρασε χρόνο κοντά τους και συνομίλησε μαζί τους.

Στην εκδρομή των παιδιών παρόντες ήταν επίσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος, Πρόεδρος της Εφορείας της Σχολής, και ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός. Τα παιδιά απήλαυσαν το περιβάλλον της Σχολής, αλλά κυρίως την παρουσία και την συνομιλία τους με τον Πατριάρχη.

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων