18/05/2021 18/05/2021 Ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Εξοχ. κ. Βασίλειος Bodnar επισκέφθηκε την Α.Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, συνοδευόμενος από τον Γενικό Πρόξενο και τον Πρόξενο της χώρας του στην Πόλη, και μετέφερε στον Παναγιώτατο τον πασχάλιο χαιρετισμό του Εξοχ. Προέδρου κ. Volodymyr Zelenskyy. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε εκτενής συνεργασία των δύο πλευρών για το πρόγραμμα...
18 Μαΐου, 2021 - 12:13

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας στο Φανάρι

Διαδώστε:
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας στο Φανάρι

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Εξοχ. κ. Βασίλειος Bodnar επισκέφθηκε την Α.Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, συνοδευόμενος από τον Γενικό Πρόξενο και τον Πρόξενο της χώρας του στην Πόλη, και μετέφερε στον Παναγιώτατο τον πασχάλιο χαιρετισμό του Εξοχ. Προέδρου κ. Volodymyr Zelenskyy.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε εκτενής συνεργασία των δύο πλευρών για το πρόγραμμα της Πατριαρχικής επισκέψεως στο Κίεβο τον προσεχή Αύγουστο.

Τον Πατριάρχη πλαισίωναν κατά την σύσκεψη ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ και ο Πανοσιολ. Αρχιγραμματεύς κ. Γρηγόριος.

Φώτο: Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων