18/01/2022 18/01/2022 Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σήμερα, Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022, τον Σεβ. Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιο, ο οποίος του υπέβαλε για λόγους υγείας την παραίτησή του από τη θέση του Διευθυντή του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα. Ο Πατριάρχης αποδέχθηκε την παραίτηση και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τις επί...
18 Ιανουαρίου, 2022 - 21:24
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2022 - 22:31

Παραίτηση Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως από το Γραφείο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα

Διαδώστε:
Παραίτηση Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως από το Γραφείο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σήμερα, Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022, τον Σεβ. Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιο, ο οποίος του υπέβαλε για λόγους υγείας την παραίτησή του από τη θέση του Διευθυντή του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα.

Ο Πατριάρχης αποδέχθηκε την παραίτηση και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τις επί επταετία και πλέον υπηρεσίες του στην εν λόγω θέση.

Την περασμένη Κυριακή, ο Παναγιώτατος, συνοδευόμενος από τον Αρχιδιάκονό του Πανοσιολ. κ. Παΐσιο, μετέβη στην έδρα του Αθλητικού Συλλόγου Πέραν, ιστορικού σωματείου της Ρωμηοσύνης της Πόλεως, όπου έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα, συνεχάρη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και απηύθυνε πατρικούς λόγους προς τους συγκεντρωθέντες αθλητές και φιλάθλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων