19/12/2023 20/12/2023 Πατριαρχικό Τρισάγιο τελέστηκε σήμερα το πρωί στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κυρού Αλεξάνδρου.  Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και τα μέλη της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου κατήλθαν στον Πατριαρχικό Ναό για να προσευχηθούν για την μακαρία ανάπαυση...
19 Δεκεμβρίου, 2023 - 12:15
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2023 - 7:14

Πατριαρχικό Τρισάγιο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρο

Διαδώστε:
Πατριαρχικό Τρισάγιο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρο

Πατριαρχικό Τρισάγιο τελέστηκε σήμερα το πρωί στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κυρού Αλεξάνδρου. 

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και τα μέλη της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου κατήλθαν στον Πατριαρχικό Ναό για να προσευχηθούν για την μακαρία ανάπαυση του μακαριστού Ιεράρχη της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Φωτογραφίες από τον φακό του Νίκου Παπαχρήστου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων