14/05/2021 14/05/2021 Στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης βρίσκεται για ολιγοήμερη ξεκούραση από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Ο Παναγιώτατος, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στον επίσημο λογαριασμό στο Facebook της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης (Halki Theological School), έδειξε για ακόμη μια φορά την αγάπη του για τα ζώα με τη σχετικά...
14 Μαΐου, 2021 - 10:56
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2021 - 11:00

Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Ο Καλός Ποιμήν της Εκκλησίας

Διαδώστε:
Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Ο Καλός Ποιμήν της Εκκλησίας

Στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης βρίσκεται για ολιγοήμερη ξεκούραση από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Ο Παναγιώτατος, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στον επίσημο λογαριασμό στο Facebook της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης (Halki Theological School), έδειξε για ακόμη μια φορά την αγάπη του για τα ζώα με τη σχετικά ανάρτηση να γράφει: “Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Ο Καλός Ποιμήν της Εκκλησίας “ὁ ποιμὴν ὁ καλὸς τὴν ψυχὴν αὐτοῦ τίθησιν ὑπὲρ τῶν προβάτων…καὶ τὰ πρόβατα τῆς φωνῆς αὐτοῦ ἀκούει, καὶ τὰ ἴδια πρόβατα καλεῖ κατ’ ὄνομα καὶ ἐξάγει αὐτά”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων