29/01/2023 29/01/2023 Πεντηκονταμελής όμιλος προσκυνητών από τα Ιωάννινα, επισκέφθηκε σήμερα, την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης. Οι επισκέπτες, υπό την ηγεσία της κ. Μαρίας Κεφάλα, Βουλευτού Ιωαννίνων, έγιναν δεκτοί από τον Καθηγούμενο, Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό. Ο Θεοφιλέστατος τους υποδέχθηκε στο Μέγα Συνοδικό της Σχολής και τους καλωσόρισε, αναφερόμενος στην μακρά ιστορία της. Κατόπιν οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν...
29 Ιανουαρίου, 2023 - 13:57
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2023 - 13:59

Προσκυνητές από τα Ιωάννινα στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Προσκυνητές από τα Ιωάννινα στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Πεντηκονταμελής όμιλος προσκυνητών από τα Ιωάννινα, επισκέφθηκε σήμερα, την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης. Οι επισκέπτες, υπό την ηγεσία της κ. Μαρίας Κεφάλα, Βουλευτού Ιωαννίνων, έγιναν δεκτοί από τον Καθηγούμενο, Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό.

Ο Θεοφιλέστατος τους υποδέχθηκε στο Μέγα Συνοδικό της Σχολής και τους καλωσόρισε, αναφερόμενος στην μακρά ιστορία της. Κατόπιν οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στο ναΰδριο και τις αίθουσες διδασκαλίας της Σχολής.

Νωρίτερα σήμερα είχε τελεστεί στο ναΰδριο της Σχολής ο Αναστάσιμος Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος από του παραθρονίου του Καθηγουμένου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων