29/11/2021 29/11/2021 Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας Κύπρου στους εορτασμούς για τη θρονική εορτή της Πρωτόθρονης Εκκλησίας επί τη μνήμη του ιδρυτή αυτής Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου. Αύριο Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021, ο Πανιερώτατος, θα συμμετάσχει στην Πατριαρχική και Συνοική Θεία Λειτουργία στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου...
29 Νοεμβρίου, 2021 - 11:38
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2021 - 11:41

Στο Φανάρι για τη Θρονική εορτή ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας

Διαδώστε:
Στο Φανάρι για τη Θρονική εορτή ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας Κύπρου στους εορτασμούς για τη θρονική εορτή της Πρωτόθρονης Εκκλησίας επί τη μνήμη του ιδρυτή αυτής Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου.

Αύριο Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021, ο Πανιερώτατος, θα συμμετάσχει στην Πατριαρχική και Συνοική Θεία Λειτουργία στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Α.Θ. Παναγιότητα, όπου θα μεταφέρει τις ευχές και προσρήσεις της Αγιωτάτης Εκκλησίας Κύπρου και του προκαθημένου Αυτής Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου, ενώ θα ομιλήσει σε ημερίδα που διοργανώνει το Οικουμενικό Πατριαρχείο με θέμα «Η Πατριαρχική και Συνοδική Εγκύκλιος του 1920: 100 χρόνια εξαιρετικής επίδρασης».

Τον Πανιερώτατο συνοδεύουν, ο πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Αυγουστίνος Κκαράς και ο γραμματέας κ. Ανδρέας Φλοκκάς.

Φωτογραφία αρχείου 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων