01/03/2021 01/03/2021 H A.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, χθες, Κυριακή του Ασώτου, 28 Φεβρουαρίου 2021, συμπροσευχήθηκε, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό, κατά την Θεία Λειτουργία, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίος. Εκκλησιάστηκαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος, ο Πρέσβης της Σερβίας στο Μαυροβούνιο, Εξοχ. Δρ. Vladimir Božović, και πιστοί...
01 Μαρτίου, 2021 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2021 - 15:55

Στον Οικ. Πατριάρχη ο Πρέσβης της Σερβίας στο Μαυροβούνιο

Διαδώστε:
Στον Οικ. Πατριάρχη ο Πρέσβης της Σερβίας στο Μαυροβούνιο

H A.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, χθες, Κυριακή του Ασώτου, 28 Φεβρουαρίου 2021, συμπροσευχήθηκε, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό, κατά την Θεία Λειτουργία, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίος.

Εκκλησιάστηκαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος, ο Πρέσβης της Σερβίας στο Μαυροβούνιο, Εξοχ. Δρ. Vladimir Božović, και πιστοί από την Πόλη.

Ακολούθως, ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση, στο Πατριαρχικό Γραφείο, με τον Εξοχ. Πρέσβη Δρ. Vladimir Božović, ο οποίος είναι και Νομικός Σύμβουλος του Πατριαρχείου Σερβίας, κατά την οποία είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Φωτογραφίες: Νίκος Μαγγίνας/ Οικουμενικό Πατριαρχείο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων