20/11/2022 21/11/2022 Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σε ακρόαση, στο Πατριαρχικό Γραφείο, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο, με κληρικούς της εκκλησιαστικής επαρχίας του. Νωρίτερα το πρωί της ίδιας ημέρας, ο Πατριάρχης παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου...
20 Νοεμβρίου, 2022 - 19:08
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2022 - 3:47

Στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Μητροπολίτης Κιλκισίου

Διαδώστε:
Στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Μητροπολίτης Κιλκισίου

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σε ακρόαση, στο Πατριαρχικό Γραφείο, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο, με κληρικούς της εκκλησιαστικής επαρχίας του.

Νωρίτερα το πρωί της ίδιας ημέρας, ο Πατριάρχης παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου. Εκκλησιάστηκαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Μύρων κ. Χρυσόστομος και Κολωνείας κ. Αθανάσιος, κληρικοί και πλήθος πιστών από την Πόλη και προσκυνητών από το εξωτερικό.

Δείτε σε επανάληψη τη Θεία Λειτουργία

Το απόγευμα της Κυριακής ο Παναγιώτατος χοροστάτησε στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό, κατά τον Μέγα Εσπερινό για την εορτή των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου.

(Φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων