17/04/2024 17/04/2024 Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, στο πλαίσιο της επισκέψεώς του στην Αθήνα, συναντήθηκε με τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, σήμερα, Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024, στο Γραφείο Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Παρέστησαν ο Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος,...
17 Απριλίου, 2024 - 12:49
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2024 - 13:02

Συνάντηση Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Κυριάκο Πιερρακάκη

Διαδώστε:
Συνάντηση Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Κυριάκο Πιερρακάκη

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, στο πλαίσιο της επισκέψεώς του στην Αθήνα, συναντήθηκε με τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, σήμερα, Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024, στο Γραφείο Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Παρέστησαν ο Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, Διευθυντής του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, ο Μέγας Εκκλησιάρχης κ. Αέτιος, Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Πατριαρχικού Γραφείου, ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας κ. Γεώργιος Καλαντζής και ο Διευθυντής του Γραφείου του κ. Υπουργού κ. Νικόλαος Δημάκης.

“Είναι πάντα μεγάλη χαρά και τιμή να συναντώ την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Σήμερα στην Αθήνα είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για το πολύπλευρο έργο του Οικουμενικού Πατριαρχείου και για το πώς μπορεί το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού να σταθεί αρωγός σε αυτό”, έγραψε σε ανάρτησή του ο κ. Πιερρακάκης.

Ήταν η πρώτη επίσκεψη Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων στο Γραφείο του Πατριαρχείου στην Αθήνα και για τον λόγο αυτό ο κ. Υπουργός υπέγραψε στο σχετικό βιβλίο επισκεπτών.

Φωτό:Νίκος Παπαχρήστου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων