03/08/2021 06/08/2021 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατρίαρχης κ.κ. Βαρθολομαίος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το απόγευμα της Τρίτης 3 Αυγούστου 2021 με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου, Πετρουπόλεως και Αχαρνών κ. Αθηναγόρα, εξέφρασε τη συμπαράσταση και τη συμπάθεια της Μητρός Εκκλησίας προς όλους όσους δοκιμάζονται αυτή την ώρα από την καταστροφική πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη, στις Αδάμες και στις γειτονικές...
03 Αυγούστου, 2021 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2021 - 13:49

Συμπαράσταση Οικουμενικού Πατριάρχη στους δοκιμαζόμενους από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη

Διαδώστε:
Συμπαράσταση Οικουμενικού Πατριάρχη στους δοκιμαζόμενους από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατρίαρχης κ.κ. Βαρθολομαίος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το απόγευμα της Τρίτης 3 Αυγούστου 2021 με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου, Πετρουπόλεως και Αχαρνών κ. Αθηναγόρα, εξέφρασε τη συμπαράσταση και τη συμπάθεια της Μητρός Εκκλησίας προς όλους όσους δοκιμάζονται αυτή την ώρα από την καταστροφική πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη, στις Αδάμες και στις γειτονικές περιοχές.

Ο Παναγιώτατος ευχήθηκε ο Θεός να προστατέυσει τους κατοίκους των απειλούμενων περιοχών και να ενισχύει τις δυνάμεις πυρόσβεσης ώστε να κατασβέσουν το συντομότερο την πυρκαγιά. Ζήτησε δε από τον Σεβασμιώτατο να μεταφέρει στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο τα αισθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης της Μητρός Εκκλησίας.

 

Πηγή: Οικουμενικό Πατριαρχείο / ec-patr.org

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων