01/05/2023 01/05/2023 Ο Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος με το κατηχητικό της Ιεράς Μητροπόλεως που διαποιμαίνει μετέβησαν στο Φανάρι προκειμένου να ευχηθούν στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο για το Πάσχα. Κατά την άφιξή τους τα παιδιά, συνοδευόμενα από τους γονείς τους, ξεναγήθηκαν στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου από τις κατηχήτριες κ. Ευσταθία Μανιά και κ. Μακρίνα...
01 Μαΐου, 2023 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2023 - 15:34

Το Κατηχητικό της Μητροπόλεως Δέρκων στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Το Κατηχητικό της Μητροπόλεως Δέρκων στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος με το κατηχητικό της Ιεράς Μητροπόλεως που διαποιμαίνει μετέβησαν στο Φανάρι προκειμένου να ευχηθούν στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο για το Πάσχα.

Κατά την άφιξή τους τα παιδιά, συνοδευόμενα από τους γονείς τους, ξεναγήθηκαν στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου από τις κατηχήτριες κ. Ευσταθία Μανιά και κ. Μακρίνα Erduran και στη συνέχεια μετέβησαν στην αίθουσα του Θρόνου, ώστε να λάβουν την ευχή του Παναγιωτάτου.

Εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος κ. Απόστολος παρουσίασε το τμήμα του κατηχητικού έργου, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι άρχισε να λειτουργεί τον Μάρτιο του 2022, μετά από πολλά χρόνια αναστολής.

Ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας αφού ευχήθηκε στα παιδιά να έχουν καλή πρόοδο και να μένουν πάντοτε κοντά στην Μητέρα Εκκλησία, τους διένειμε αναμνηστικά δώρα, κομποσχοίνια και εικόνες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων