02/05/2024 04/05/2024 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος παρέστη συμπροσευχόμενος το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, 1ης Μαΐου 2024 κατά την τέλεση του Μυστηρίου του Ευχελαίου στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, προεξάρχοντος του Πανοσιολ. Μέγα Πρωτοσυγκέλλου κ. Γρηγορίου. Το πρωί της ίδιας ημέρας, χοροστάτησε κατά την τελευταία Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων. Επίσης, ο Παναγιώτατος...
02 Μαΐου, 2024 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2024 - 20:59

Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος παρέστη συμπροσευχόμενος το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, 1ης Μαΐου 2024 κατά την τέλεση του Μυστηρίου του Ευχελαίου στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, προεξάρχοντος του Πανοσιολ. Μέγα Πρωτοσυγκέλλου κ. Γρηγορίου. Το πρωί της ίδιας ημέρας, χοροστάτησε κατά την τελευταία Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων.

Επίσης, ο Παναγιώτατος χοροστάτησε στον Πατριαρχικό Ναό, κατά:

α) Τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, 29 Απριλίου 2024,

β) Την Ακολουθία του Νυμφίου, το απόγευμα της ίδιας ημέρας,

γ) Την Ακολουθία του Νυμφίου, το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, 30 Aπριλίου 2024

Κατά τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων, το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, 30 Απριλίου 2024, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σελευκείας κ. Θεόδωρος.

(Φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων