30/06/2019 30/06/2019 Απεφασίσθη χθες η επανέναρξη λειτουργίας του ορθοδόξου Γυμνασίου «Φως Εθνών» στην Ιερά Μητρόπολη Μπραζαβίλ και Γκαμπόν. Αναλυτικότερα μετά από πολύωρη σύσκεψη των μελών του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της εν λόγω Ιεράς Μητροπόλεως πραγματοποιήθηκε χθες, στην έδρα Αυτής, υπό την προεδρία του Σεβ. κ. Παντελεήμονος. Κατά την συνεδρίαση, στην οποία προσεκλήθησαν επίσης να συμμετάσχουν ο κ.Urbain Ihouangou,...
30 Ιουνίου, 2019 - 10:19
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2019 - 10:20

Λειτουργεί ξανά το Ορθόδοξο Γυμνάσιο στα βάθη της Αφρικής

Διαδώστε:
Λειτουργεί ξανά το Ορθόδοξο Γυμνάσιο στα βάθη της Αφρικής

Απεφασίσθη χθες η επανέναρξη λειτουργίας του ορθοδόξου Γυμνασίου «Φως Εθνών» στην Ιερά Μητρόπολη Μπραζαβίλ και Γκαμπόν. Αναλυτικότερα μετά από πολύωρη σύσκεψη των μελών του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της εν λόγω Ιεράς Μητροπόλεως πραγματοποιήθηκε χθες, στην έδρα Αυτής, υπό την προεδρία του Σεβ. κ. Παντελεήμονος.

Κατά την συνεδρίαση, στην οποία προσεκλήθησαν επίσης να συμμετάσχουν ο κ.Urbain Ihouangou, παιδαγωγικός σύμβουλος του ορθοδόξου εκπαιδευτηρίου «Φως Εθνών» πόλεως Dolisie, η κα, Dominique Mabicana, εκπαιδευτικός, υπεύθυνη γραμματείας, η κα. Sylvie Moussolo Ntsatou, υπεύθυνη οικονομικών της Ι. Μητροπόλεως, ως και ο νομικός σύμβουλος Δρ. Aimé Bomba, ελήφθησαν αποφάσεις περί του προαναφερθέντος σχολείου για την έγκαιρη προετοιμασία του προς υποδοχή του προσεχούς σχολικού έτους 2019-2020.

Ακόμη, μετά την διαπίστωση του διπλασιασμού του αριθμού των μαθητών κατά το φθίνον σχολικό έτος και του ποσοστού επιτυχίας 91%, απεφασίσθη η επανέναρξη λειτουργίας του ορθοδόξου Γυμνασίου «Φως Εθνών» μεθοδικώς, ξεκινώντας από την πρώτη τάξη του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων