27/12/2019 27/12/2019 Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών της ενορίας του Αγίου Ιακώβου Nawango, που διοργανώθηκε από τον π. Εμμανουήλ Kamanya- ο οποίος είχε την ονομαστική του εορτή- βρέθηκε χθες και ο τοπικός Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος. Ο εν λόγω Επίσκοπος κάλεσε τα παιδιά να αγαπήσουν τον Κύριο και Σωτήρα μας Ιησού Χριστό και την...
27 Δεκεμβρίου, 2019 - 17:56
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2019 - 18:01

Τα Χριστουγεννιάτικα χαμόγελα στα βάθη της Αφρικής!

Διαδώστε:
Τα Χριστουγεννιάτικα χαμόγελα στα βάθη της Αφρικής!

Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών της ενορίας του Αγίου Ιακώβου Nawango, που διοργανώθηκε από τον π. Εμμανουήλ Kamanya- ο οποίος είχε την ονομαστική του εορτή- βρέθηκε χθες και ο τοπικός Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος.

Ο εν λόγω Επίσκοπος κάλεσε τα παιδιά να αγαπήσουν τον Κύριο και Σωτήρα μας Ιησού Χριστό και την Εκκλησία, ενώ έδωσε τις ευχές του και στον εορτάζοντα ιερέα.

Μπορεί η φτώχεια και οι δύσκολες συνθήκες να κάνουν αντίξοη την καθημερινότητα όμως δεν έλειπαν τα χαμόγελα και η εύθυμη διάθεση με σύμμαχο την Ορθοδοξία και την πίστη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων