20/03/2024 20/03/2024 Σε νέες εκδόσεις λειτουργικών βιβλίων στα Σουαχίλι προέβη η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος από τον Γενικό Διευθυντή Σεβ. Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελο, μετά από αίτημα του Θεοφ. Επισκόπου Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας Χρυσοστόμου. Συγκεκριμμένα η Αποστολική Διακονία εξέδωσε στα Σουαχίλι το ΙΕΡΑΤΙΚΟΝ με σκληρή βιβλιοδεσία και το ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ ΨΑΛΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ με την...
20 Μαρτίου, 2024 - 12:06
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024 - 11:52

Νέες εκδόσεις της Αποστολικής Διακονίας στα Σουαχίλι

Διαδώστε:
Νέες εκδόσεις της Αποστολικής Διακονίας στα Σουαχίλι

Σε νέες εκδόσεις λειτουργικών βιβλίων στα Σουαχίλι προέβη η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος από τον Γενικό Διευθυντή Σεβ. Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελο, μετά από αίτημα του Θεοφ. Επισκόπου Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας Χρυσοστόμου.

Συγκεκριμμένα η Αποστολική Διακονία εξέδωσε στα Σουαχίλι το ΙΕΡΑΤΙΚΟΝ με σκληρή βιβλιοδεσία και το ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ ΨΑΛΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ με την ευλογία του Αγίου Διευθυντού της και την επιμέλεια του π. Κων/νου Παπαθανασίου. Προϊσταμένου των Εκδόσεων και του Προϊσταμένου του Τυπογραφείου της κ. Βασίλη Μπίτση και των συνεργατών τους, τους οποίους και ευχαριστούν θερμά ο Επίσκοπος κ. Χρυσόστομος, οι ιερείς και Κατηχητές της κατά Μπουκόμπα και Δυτική Τανζανία Εκκλησία του Χριστού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων