23/09/2019 23/09/2019 Στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Φρουμεντίου Αδδίς Αμπάμπα, τελέσθηκε χθες η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του οικείου ποιμενάρχου, Σεβ. Μητροπολίτου Αξώμης κ. Δανιήλ. Ο Σεβασμ. ομίλησε προς το εκκλησίασμα αναλύοντας τα θεολογικά νοήματα της Ευαγγελικής περικοπής. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμ. αποχαιρέτισε τον αποχωρούντα εκ της υπηρεσίας στην Ελληνική Πρεσβεία της Αιθιοπίας Επιτετραμμένο, Εξοχ....
23 Σεπτεμβρίου, 2019 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2019 - 17:56

Ο αποχαιρετισμός του Επιτετραμμένου της Ελλάδος στη μακρινή Αιθιοπία

Διαδώστε:
Ο αποχαιρετισμός του Επιτετραμμένου της Ελλάδος στη μακρινή Αιθιοπία

Στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Φρουμεντίου Αδδίς Αμπάμπα, τελέσθηκε χθες η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του οικείου ποιμενάρχου, Σεβ. Μητροπολίτου Αξώμης κ. Δανιήλ.
Ο Σεβασμ. ομίλησε προς το εκκλησίασμα αναλύοντας τα θεολογικά νοήματα της Ευαγγελικής περικοπής.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμ. αποχαιρέτισε τον αποχωρούντα εκ της υπηρεσίας στην Ελληνική Πρεσβεία της Αιθιοπίας Επιτετραμμένο, Εξοχ. κ. Εμμανουήλ Κουμπαράκη, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες της Τοπικής Εκκλησίας για το πολύπλευρο πολύτιμο έργο που προσέφερε, στηρίζοντας την Εκκλησία, την Παροικία και τον Ελληνισμό της Ανατολικής Αφρικής γενικότερα.

Ο Εξοχ. κ. Κουμπαράκης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την υποστήριξη στο έργο του, την Ελληνική Κοινότητα, καθώς και τους συναδέλφους της Πρεσβείας για την αρμονική συνεργασία.
Εκ μέρους του Σεβασμ. επεδόθη στον κ. Κουμπαράκη αναμνηστικό δώρο και Ευχαριστήριο Αρχιερατικό Γράμμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων