02/03/2019 02/03/2019 Η Ιερά Σύνοδος της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στις 27 Φεβρουαρίου δώρισε ιατροφαρμακευτικό υλικό στην ογκο-αιματολογική παιδιατρική Queen Giovanna  στη Σόφια. Η δωρεά, ύψους περίπου 5.400 Leva, που πραγματοποιήθηκε εκ μέρους όλων των βουλγαρικών συναδελφικών μελών από τον Μητροπολίτη Γαβριήλ του Λόβετς, αποτελεί μέρος της εκστρατείας «Σχέδιο παιδιών για παιδιά». Κατά τη διάρκεια αυτής της εκστρατείας,...
02 Μαρτίου, 2019 - 10:50

Εκστρατεία για τα παιδιά από την εκκλησία της Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Εκστρατεία για τα παιδιά από την εκκλησία της Βουλγαρίας

Η Ιερά Σύνοδος της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στις 27 Φεβρουαρίου δώρισε ιατροφαρμακευτικό υλικό στην ογκο-αιματολογική παιδιατρική Queen Giovanna  στη Σόφια. Η δωρεά, ύψους περίπου 5.400 Leva, που πραγματοποιήθηκε εκ μέρους όλων των βουλγαρικών συναδελφικών μελών από τον Μητροπολίτη Γαβριήλ του Λόβετς, αποτελεί μέρος της εκστρατείας «Σχέδιο παιδιών για παιδιά».

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκστρατείας, τα κεφάλαια που συλλέγονται μέσω δύο εκθέσεων το 2018 χρησιμοποιούνται για την αγορά ιατροφαρμακευτικού υλικού. Η εκστρατεία “Σχέδιο παιδιών για παιδιά”είναι ένα έργο που ξεκίνησε από την Ιερά Σύνοδο και θα πραγματοποιηθεί το 2019.

Πηγή Πατριαρχείο Βουλγαρίας

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων