28/02/2021 28/02/2021 Ο Μητροπολίτης Βάρνας κ. Ιωάννης τους Πατριαρχείου Βουλγαρίας επισκέφτηκε το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο “Αγία Μαρίνα” στην πόλη Βάρνα και εγκαινίασε έναν νέο Τομογράφο τελευταίας γενιάς. Ο Σεβασμιώτατος συνοδευόταν από τον υπουργό Υγείας της χώρας Καθηγητή Dr. Valentin Ignatov, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιατρικής Dr.Paraskev Stoyanov και την Καθηγήτρια Dr. Silva Antonova η οποία είναι η...
28 Φεβρουαρίου, 2021 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2021 - 11:23

“Έχουμε την ευκαιρία να εκπαιδεύσουμε τους φοιτητές μας”

Διαδώστε:
“Έχουμε την ευκαιρία να εκπαιδεύσουμε τους φοιτητές μας”

Ο Μητροπολίτης Βάρνας κ. Ιωάννης τους Πατριαρχείου Βουλγαρίας επισκέφτηκε το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο “Αγία Μαρίνα” στην πόλη Βάρνα και εγκαινίασε έναν νέο Τομογράφο τελευταίας γενιάς.

Ο Σεβασμιώτατος συνοδευόταν από τον υπουργό Υγείας της χώρας Καθηγητή Dr. Valentin Ignatov, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιατρικής Dr.Paraskev Stoyanov και την Καθηγήτρια Dr. Silva Antonova η οποία είναι η Διευθυντής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Η Dr. Antonova σημείωσε: “Ο Τομογράφος προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες υψηλής τεχνολογίας σε μια ποικιλία ιατρικών δυνατοτήτων. Έχουμε την ευκαιρία, αποκτώντας αυτόν τον νέο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας να εκπαιδεύσουμε τους φοιτητές μας και τους μεταπτυχιακούς και τους διδακτορικούς φοιτητές για να τους βοηθήσουμε στην έρευνά τους”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων