13/10/2020 13/10/2020 Λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης στη χώρα, ο Βούλγαρος Πατριάρχης και Μητροπολίτης Σόφιας κ.κ. Νεόφυτος θα γιορτάσει τα 75 χρόνια από τη γέννησή του στις 15 Οκτωβρίου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πατριαρχείου, σε μοναξιά και προσευχή. Ο Άγιος Πατριάρχης απευθύνεται σε όλα τα παιδιά του, που επιθυμούν να του ευχηθούν: να το κάνουν προσευχόμενοι για...
13 Οκτωβρίου, 2020 - 18:22
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2020 - 18:31

Φιλανθρωπία αντί δώρων ζητά ο Πατριάρχης Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Φιλανθρωπία αντί δώρων ζητά ο Πατριάρχης Βουλγαρίας

Λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης στη χώρα, ο Βούλγαρος Πατριάρχης και Μητροπολίτης Σόφιας κ.κ. Νεόφυτος θα γιορτάσει τα 75 χρόνια από τη γέννησή του στις 15 Οκτωβρίου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πατριαρχείου, σε μοναξιά και προσευχή.

Ο Άγιος Πατριάρχης απευθύνεται σε όλα τα παιδιά του, που επιθυμούν να του ευχηθούν: να το κάνουν προσευχόμενοι για την υγεία, την ειρήνη και την ευημερία του ευσεβούς λαού της Βουλγαρίας και ζητά αντί λουλουδιών και δώρων στο πρόσωπό του τη μεταφορά χρημάτων για φιλανθρωπία στον λογαριασμό δωρεάς του Τμήματος Ελέους και Φιλανθρωπίας της Ιεράς Μητροπόλεως Σόφιας ή -σε διαφορετική περίπτωση- να βοηθηθεί ένα άτομο επιλογής τους, που βρίσκεται σε μειονεκτική θέση.

Μητρόπολη Σόφιας 

Τραπεζικός Λογαριασμός:

Ενωμένη Βουλγαρική Τράπεζα

IBAN: BG84UBBS88885000706039

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων