05/04/2019 05/04/2019 Εκπρόσωποι της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας δεν θα συμμετάσχουν σε καμία από τις εκδηλώσεις κατά την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στη Βουλγαρία. Μοναδική εξαίρεση θα είναι η συνάντηση του Πατριάρχη κ.κ. Νεόφυτου με τον Πάπα στην Ιερά Σύνοδο, δήλωσε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Βουλγαρίας. Τα μέλη της Ιεράς Συνόδου επεσήμαναν ότι η πρόσκληση για...
05 Απριλίου, 2019 - 8:02
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2019 - 9:15

Η Βουλγαρική Εκκλησία για την επίσκεψη Πάπα

Διαδώστε:
Η Βουλγαρική Εκκλησία για την επίσκεψη Πάπα

Εκπρόσωποι της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας δεν θα συμμετάσχουν σε καμία από τις εκδηλώσεις κατά την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στη Βουλγαρία. Μοναδική εξαίρεση θα είναι η συνάντηση του Πατριάρχη κ.κ. Νεόφυτου με τον Πάπα στην Ιερά Σύνοδο, δήλωσε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Βουλγαρίας.
Τα μέλη της Ιεράς Συνόδου επεσήμαναν ότι η πρόσκληση για επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου προέρχεται από τις κρατικές αρχές.

“Μια επίσκεψη στον καθεδρικό ναό του Αγίου Αλέξανδρου θα ήταν δυνατή, αλλά θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι κάθε μορφή κοινής λειτουργίας ή προσευχής δεν είναι αποδεκτή από εμάς” αναφέρει η Ιερά Σύνοδος. Στις εκδηλώσεις δεν θα συμμετάσχει επίσης, η Πατριαρχική Χορωδία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων