07/02/2020 07/02/2020 Ένα online Ορθόδοξο Χριστιανικό Κέντρο Πληροφοριών για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς στην Ευρώπη αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του εντός του έτος, μετά από Πρωτοβουλία του Μητροπολίτου Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης του Πατριαρχείου της Βουλγαρίας, κ. Αντωνίου. Στόχος είναι η ενημέρωση και αρωγή των Βουλγάρων που ζουν εκτός της χώρας τους, αλλά και άλλων Ορθοδόξων Χριστιανών....
07 Φεβρουαρίου, 2020 - 12:21
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2020 - 17:52

Ιντερνετικό κέντρο πληροφόρησης για τους Ορθοδόξους στην Ευρώπη

Διαδώστε:
Ιντερνετικό κέντρο πληροφόρησης για τους Ορθοδόξους στην Ευρώπη

Ένα online Ορθόδοξο Χριστιανικό Κέντρο Πληροφοριών για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς στην Ευρώπη αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του εντός του έτος, μετά από Πρωτοβουλία του Μητροπολίτου Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης του Πατριαρχείου της Βουλγαρίας, κ. Αντωνίου.

Στόχος είναι η ενημέρωση και αρωγή των Βουλγάρων που ζουν εκτός της χώρας τους, αλλά και άλλων Ορθοδόξων Χριστιανών. Η ιντερνετική αυτή πύλη θα ενημερώνει όχι μόνο για το που βρίσκεται η πλησιέστερη Ορθόδοξη Εκκλησίας αλλά και για διάφορες πρωτοβουλίες, έργα και ιδέες που οργανώνονται από ορθόδοξες ενορίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων