10/02/2019 10/02/2019 Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας Νεόφυτος συναντήθηκε με την Πρέσβειρα της Ελβετίας κ. Μαριέλ Κοέν. Η υποδοχή έγινε στον Καθεδρικό Ναό της Σόφιας και ο λόγος για αυτό ήταν η επιθυμία της Πρέσβειρας Cohen να πραγματοποιηθεί εκεί, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις καλές σχέσεις μεταξύ της Βουλγαρίας και της Ελβετίας.   Κατά τη διάρκεια...
10 Φεβρουαρίου, 2019 - 12:09
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2019 - 13:10

Συνάντηση Πατριάρχη Βουλγαρίας με Πρέσβειρα Ελβετίας

Διαδώστε:
Συνάντηση Πατριάρχη Βουλγαρίας με Πρέσβειρα Ελβετίας

Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας Νεόφυτος συναντήθηκε με την Πρέσβειρα της Ελβετίας κ. Μαριέλ Κοέν. Η υποδοχή έγινε στον Καθεδρικό Ναό της Σόφιας και ο λόγος για αυτό ήταν η επιθυμία της Πρέσβειρας Cohen να πραγματοποιηθεί εκεί, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις καλές σχέσεις μεταξύ της Βουλγαρίας και της Ελβετίας.

  Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν ερωτήματα σχετικά με τη διμερή συνεργασία μεταξύ της Βουλγαρίας και της Ελβετίας, καθώς και σχετικά με τα σχέδια που εφαρμόζουν οι δύο χώρες για τη στήριξη των μειονοτήτων και των μειονεκτούντων ατόμων.

Η συνάντηση έκλεισε με ευχές για τη συνέχιση των καλών διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, ενώ ο Πατριάρχης ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην Πρέσβειρα κ. Κοέν και δήλωσε την επιθυμία του και για άλλες τέτοιες συναντήσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων