07/02/2023 07/02/2023 Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας στον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη με αφορμή τον καταστροφικό σεισμό στη Συρία που είχε ως τραγικό απολογισμό τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων. “Εκ μέρους της εν Γεωργία Ορθοδόξου Εκκλησίας και εμού, εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την τραγωδία που περνάτε. Παρακαλώ δεχτείτε τα εγκάρδια συλλυπητήριά μας στις...
07 Φεβρουαρίου, 2023 - 16:10

Συλλυπητήριο μήνυμα Γεωργίας Ηλία προς τον Αντιοχείας Ιωάννη

Διαδώστε:
Συλλυπητήριο μήνυμα Γεωργίας Ηλία προς τον Αντιοχείας Ιωάννη

Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας στον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη με αφορμή τον καταστροφικό σεισμό στη Συρία που είχε ως τραγικό απολογισμό τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων.

“Εκ μέρους της εν Γεωργία Ορθοδόξου Εκκλησίας και εμού, εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την τραγωδία που περνάτε. Παρακαλώ δεχτείτε τα εγκάρδια συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των εκλιπόντων. Προσεύχομαι για τη διάσωση και την ανάρρωση των τραυματιών. Είθε ο Κύριος να σας δίνει ειρήνη παντού και πάντα. Ο Θεός μαζί σας”, ανέφερε στο μήνυμά του.

Διαβάστε ακόμη:

Σεισμός – Τουρκία: Συλλυπητήριο μήνυμα Βουλγαρίας Νεοφύτου σε Οικουμενικό Πατριάρχη και Αντιοχείας Ιωάννη

Οι Προκαθήμενοι των Ορθοδόξων Εκκλησιών προσεύχονται για Τουρκία και Συρία που επλήγησαν από το φονικό σεισμό (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Ξεπέρασαν τους 5.000 οι νεκροί σε Τουρκία, Συρία – Μπαράζ μετασεισμών

Ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας για τον σεισμό στην Τουρκία

Κάλεσμα προσευχής Αυστραλίας Μακαρίου υπέρ των σεισμοπαθών σε Τουρκία-Συρία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων