07/02/2023 07/02/2023 Τα συλλυπητήριά του απέστειλε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο με αφορμή τον καταστροφικό σεισμό στην Κεντρική Τουρκία, ύψους 7,8 Ρίχτερ. “Μας κατακλύζει η τραγωδία, μεγάλη η θλίψη και ο πόνος που προκαλεί ο καταστροφικός σεισμός. Παρακαλώ δεχτείτε τα συλλυπητήρια μας και μεταβιβάστε τα στις οικογένειες των εκλιπόντων. Προσεύχομαι...
07 Φεβρουαρίου, 2023 - 17:05
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2023 - 17:08

Συλλυπητήριο μήνυμα Γεωργίας Ηλία προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Συλλυπητήριο μήνυμα Γεωργίας Ηλία προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Τα συλλυπητήριά του απέστειλε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο με αφορμή τον καταστροφικό σεισμό στην Κεντρική Τουρκία, ύψους 7,8 Ρίχτερ.

“Μας κατακλύζει η τραγωδία, μεγάλη η θλίψη και ο πόνος που προκαλεί ο καταστροφικός σεισμός. Παρακαλώ δεχτείτε τα συλλυπητήρια μας και μεταβιβάστε τα στις οικογένειες των εκλιπόντων. Προσεύχομαι για τη διάσωση και την ανάρρωση των τραυματιών. Είθε ο Κύριος να σας δίνει ειρήνη παντού και πάντα. Ο Θεός να είναι μαζί σας”, ανέφερε στο μήνυμά του ο Μακαριώτατος κ.κ. Ηλίας.

Διαβάστε ακόμη:

Σεισμός – Τουρκία: Συλλυπητήριο μήνυμα Βουλγαρίας Νεοφύτου σε Οικουμενικό Πατριάρχη και Αντιοχείας Ιωάννη

Οι Προκαθήμενοι των Ορθοδόξων Εκκλησιών προσεύχονται για Τουρκία και Συρία που επλήγησαν από το φονικό σεισμό (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Ξεπέρασαν τους 5.000 οι νεκροί σε Τουρκία, Συρία – Μπαράζ μετασεισμών

Ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας για τον σεισμό στην Τουρκία

Κάλεσμα προσευχής Αυστραλίας Μακαρίου υπέρ των σεισμοπαθών σε Τουρκία-Συρία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων