11/02/2019 11/02/2019 Θέμα χρόνου η αναγνώριση της Εκκλησίας της Ουκρανίας από το Πατριαρχείο της Γεωργίας, δήλωσε στη Φωνή της Αμερικής, ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Πάβλο Κλίμκιν. “Πιστεύουμε ότι σταδιακά θα κερδίσουμε την αναγνώριση από όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες. Είμαι 100% πεπεισμένος ότι θα κερδίσουμε την αναγνώριση» υπογράμμισε. Αναφερόμενος στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Πατριάρχη Γεωργίας...
11 Φεβρουαρίου, 2019 - 9:55
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2019 - 11:16

ΥΠΕΞ Ουκρανίας: Θέμα χρόνου η αναγνώριση από το Πατρ. Γεωργίας

Διαδώστε:
ΥΠΕΞ Ουκρανίας: Θέμα χρόνου η αναγνώριση από το Πατρ. Γεωργίας

Θέμα χρόνου η αναγνώριση της Εκκλησίας της Ουκρανίας από το Πατριαρχείο της Γεωργίας, δήλωσε στη Φωνή της Αμερικής, ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Πάβλο Κλίμκιν.

“Πιστεύουμε ότι σταδιακά θα κερδίσουμε την αναγνώριση από όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες. Είμαι 100% πεπεισμένος ότι θα κερδίσουμε την αναγνώριση» υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία  τόνισε ότι είναι «ένας πολύ ζεστός άνθρωπος και είπε ότι η Ουκρανία θα πρέπει να έχει την αυτοκέφαλη εκκλησία της».

Επισήμως, η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Γεωργίας έχει ανακοινώσει ότι χρειάζεται χρόνου προκειμένου να μελετήσει την κατάσταση στην Ουκρανία και να λάβει τη απόφασή της

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων