11/02/2019 11/02/2019 Θέμα χρόνου η αναγνώριση της Εκκλησίας της Ουκρανίας από το Πατριαρχείο της Γεωργίας, δήλωσε στη Φωνή της Αμερικής, ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Πάβλο Κλίμκιν. “Πιστεύουμε ότι σταδιακά θα κερδίσουμε την αναγνώριση από όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες. Είμαι 100% πεπεισμένος ότι θα κερδίσουμε την αναγνώριση” υπογράμμισε. Αναφερόμενος στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Πατριάρχη Γεωργίας...
11 Φεβρουαρίου, 2019 - 9:55
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2019 - 11:16

ΥΠΕΞ Ουκρανίας: Θέμα χρόνου η αναγνώριση από το Πατρ. Γεωργίας

Διαδώστε:
ΥΠΕΞ Ουκρανίας: Θέμα χρόνου η αναγνώριση από το Πατρ. Γεωργίας

Θέμα χρόνου η αναγνώριση της Εκκλησίας της Ουκρανίας από το Πατριαρχείο της Γεωργίας, δήλωσε στη Φωνή της Αμερικής, ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Πάβλο Κλίμκιν.

“Πιστεύουμε ότι σταδιακά θα κερδίσουμε την αναγνώριση από όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες. Είμαι 100% πεπεισμένος ότι θα κερδίσουμε την αναγνώριση” υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία  τόνισε ότι είναι “ένας πολύ ζεστός άνθρωπος και είπε ότι η Ουκρανία θα πρέπει να έχει την αυτοκέφαλη εκκλησία της”.

Επισήμως, η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Γεωργίας έχει ανακοινώσει ότι χρειάζεται χρόνου προκειμένου να μελετήσει την κατάσταση στην Ουκρανία και να λάβει τη απόφασή της

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων