18/09/2020 18/09/2020 Τον διορισμό νέου Πατριαρχικού Εξάρχου στην Ελλάδα ανακοίνσε χθες, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Νέος Πατριαρχικός Έξαρχος αναλαμβάνει ο μέχρι πρότεινος Πατριαρχικός Επίτροπος εν Ιορδανία Αρχιμανδίτης Ραφαήλ, ενώ ο μέχρι τώρα Έξαρχος στην Αθήνα Αρχιμανδρίτης Δαμιναός μετατίθεται στο Αγιοταφικό Κέντρο στα Ιεροσόλυμα. Ο νέος Πατριαρχικός Έξαρχος στην...
18 Σεπτεμβρίου, 2020 - 8:50
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2020 - 11:16

Ο Αρχιμ. Ραφαήλ Γρίβας Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα

Διαδώστε:
Ο Αρχιμ. Ραφαήλ Γρίβας Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα

Τον διορισμό νέου Πατριαρχικού Εξάρχου στην Ελλάδα ανακοίνσε χθες, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Νέος Πατριαρχικός Έξαρχος αναλαμβάνει ο μέχρι πρότεινος Πατριαρχικός Επίτροπος εν Ιορδανία Αρχιμανδίτης Ραφαήλ, ενώ ο μέχρι τώρα Έξαρχος στην Αθήνα Αρχιμανδρίτης Δαμιναός μετατίθεται στο Αγιοταφικό Κέντρο στα Ιεροσόλυμα.

Ο νέος Πατριαρχικός Έξαρχος στην Ελλάδα κατάγεται από την Ιθάκη ενώ για χρόνια είχε διατελέσει Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Ο νέος Πατριαρχικός Έξαρχος Αρχιμανδρίτης Ραφαήλ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Σημαντικοί διορισμοί και αποφάσεις απο τα Ιεροσόλυμα

Στη φωτογραφία διακρίνεται ο νέος Πατριαρχικός Έξαρχος Αρχιμανδρίτης Ραφαήλ με τον μακαριστό Μητροπολίτης Φθιώτιδος κυρό Νικόλαο και τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο.  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων