31/10/2018 31/10/2018 Να συστρατευθούν και να δείξουν κατανόηση στη απόφασή του να διακόψει τις σχέσεις του με το φανάρι, καλεί το Πατριαρχείο της Μόσχας, τους Ρώσους που ζουν στο εξωτερικό. “Περιμένουμε από τους συμπατριώτες μας που ζουν στο εξωτερικό να καταλάβουν την τρέχουσα κατάσταση, να ενωθούν και να ενισχύσουν την υποστήριξή τους στις κοινότητες και ενορίες της...
31 Οκτωβρίου, 2018 - 15:02

Σε συστράτευση καλεί η Μόσχα τους Ρώσους του εξωτερικού

Διαδώστε:
Σε συστράτευση καλεί η Μόσχα τους Ρώσους του εξωτερικού

Να συστρατευθούν και να δείξουν κατανόηση στη απόφασή του να διακόψει τις σχέσεις του με το φανάρι, καλεί το Πατριαρχείο της Μόσχας, τους Ρώσους που ζουν στο εξωτερικό.

“Περιμένουμε από τους συμπατριώτες μας που ζουν στο εξωτερικό να καταλάβουν την τρέχουσα κατάσταση, να ενωθούν και να ενισχύσουν την υποστήριξή τους στις κοινότητες και ενορίες της εκκλησίας μας” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίων, επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας.

Υπενθύμισε επίσης στους πιστούς ότι το να μένεις πιστός στους κανόνες δεν σημάνει ότι δεν έχεις καλές ανθρώπινες σχέσεις με τους Ορθόδοξους Χριστιανούς από άλλες χώρες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων