01/08/2020 01/08/2020 Με πρωτοβουλία του Συνοδικού Τμήματος Νεότητος, και αφού αυτό έλαβε την ευλογία του προέδρου του, Θεοφιλεστάτου επισκόπου Ίστρας κ. Σεραφείμ, διοργανώθηκε μια σειρά από εκδηλώσεις (και σε διαδικτυακή μορφή), αφιερωμένες στους εορτασμούς της επετείου ανάμνησης της Ημέρας του Εκχριστιανισμού των Ρως. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν τμήματα νεολαίας, οργανισμοί, αδελφότητες και κινήματα, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις...
01 Αυγούστου, 2020 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2020 - 12:29

Η ρωσική ορθόδοξη νεολαία στις εκδηλώσεις Εκχριστιανισμού των Ρως

Διαδώστε:
Η ρωσική ορθόδοξη νεολαία στις εκδηλώσεις Εκχριστιανισμού των Ρως

Με πρωτοβουλία του Συνοδικού Τμήματος Νεότητος, και αφού αυτό έλαβε την ευλογία του προέδρου του, Θεοφιλεστάτου επισκόπου Ίστρας κ. Σεραφείμ, διοργανώθηκε μια σειρά από εκδηλώσεις (και σε διαδικτυακή μορφή), αφιερωμένες στους εορτασμούς της επετείου ανάμνησης της Ημέρας του Εκχριστιανισμού των Ρως. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν τμήματα νεολαίας, οργανισμοί, αδελφότητες και κινήματα, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για προώθηση αυτής της εορτής ανάμεσα στους πολίτες της Ρωσίας.

Όπου το επέτρεψε η επιδημιολογική κατάσταση, έγιναν υπαίθριες συναυλίες, δράσεις, παραστάσεις, αφιερωμένες στον Άγιο Ισάξιο Δούκα Βλαδίμηρο, που εκχριστιάνισε τους Ρως. Ταυτόχρονα, στο διαδίκτυο έγινε ένα flash mob (ξαφνική συγκέντρωση κόσμου με κάποιο στόχο) , στο πλαίσιο του οποίου τα τμήματα νεολαίας, οι οργανισμοί, οι αδελφότητες και τα κινήματα δημοσίευσαν στις ιστοσελίδες και στους λογαριασμούς τους ευχετήρια για την Ημέρα του Εκχριστιανισμού των Ρως και ανήρτησαν φωτογραφίες και ενδιαφέροντα γεγονότα για τη γιορτή.
Στην πρωτοβουλία συμμετείχαν σχεδόν όλες οι Επαρχίες της Ρωσίας και δια ζώσης και εξ αποστάσεως.

Μετάφραση: Ιρίνα Τρεσαρούκοβα

Απόδοση: Ευγενία Δίτσα

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων