23/11/2019 23/11/2019 Στο Συνοδικό Τμήμα σε θέματα της εκκλησιαστικής φιλανθρωπίας και της κοινωνικής διακονίας του Πατριαρχείου Μόσχας έγινε χθες η ενασχόληση με τα σχέδια του προγράμματος«Κοινωνική διακονία» στο διαγωνισμό «Ορθόδοξη πρωτοβουλία». Η σύσκεψη έγινε υπό την προεδρία του Επισκόπου Ορέχοβο-Ζούγιεβο κ. Παντελέημονος. «Είναι πολύ σημαντική η κατεύθυνση “Κοινωνική διακονία” σε αυτό το διαγωνισμό. Τα φιλανθρωπικά έργα δείχνουν...
23 Νοεμβρίου, 2019 - 12:32
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2019 - 12:21

“Ορθόδοξη πρωτοβουλία” για τις ευάλωτες ομάδες

Διαδώστε:
“Ορθόδοξη πρωτοβουλία” για τις ευάλωτες ομάδες

Στο Συνοδικό Τμήμα σε θέματα της εκκλησιαστικής φιλανθρωπίας και της κοινωνικής διακονίας του Πατριαρχείου Μόσχας έγινε χθες η ενασχόληση με τα σχέδια του προγράμματος«Κοινωνική διακονία» στο διαγωνισμό «Ορθόδοξη πρωτοβουλία». Η σύσκεψη έγινε υπό την προεδρία του Επισκόπου Ορέχοβο-Ζούγιεβο κ. Παντελέημονος.

«Είναι πολύ σημαντική η κατεύθυνση “Κοινωνική διακονία” σε αυτό το διαγωνισμό. Τα φιλανθρωπικά έργα δείχνουν στον κόσμο την αγάπη μας και την φροντίδα όσων την χρειάζονται. Και πρέπει να εξετάσουμε προσεκτικά, πόσο αποτελεσματικός θα είναι ο διαμοιρασμός των κονδυλίων», είπε ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος και τόνισε την σημασία της οικονομικής στήριξης των ευάλωτων ομάδων στις περιοχές όπου υπάρχουν προβλήματα.

Συνολικά στο διαγωνισμό στην κατεύθυνση «Κοινωνική διακονία» υποβλήθηκαν 244 αιτήσεις, ενώ μία από τις πιο σημαντικές κατευθύνσεις είναι η διοργάνωση των οίκων υποδοχής εγκύων σε κρίσιμη κατάσταση και γυναικών με παιδιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων