26/03/2019 26/03/2019 Στις 25 Μαρτίου 2019 στη Μόσχα έγινε η σύσκεψη του Κοινωνικού Συμβουλίου στο Υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας. Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος σε θέματα συνεργασίας με όργανα δημοσίας τάξεως και τις Ένοπλες Δυνάμεων, πρωθιερέας Σέργιος Πριβάλοφ. Οι συμμετέχοντες συζήτησαν για τα αποτελέσματα της δράσης του Κοινωνικού Συμβουλίου το 2018. Ο Πρωθιερέας Σέργιος...
26 Μαρτίου, 2019 - 19:34

Σύσκεψη του Κοινωνικού Συμβουλίου στο Υπ. Εσωτερικών της Ρωσίας

Διαδώστε:
Σύσκεψη του Κοινωνικού Συμβουλίου στο Υπ. Εσωτερικών της Ρωσίας

Στις 25 Μαρτίου 2019 στη Μόσχα έγινε η σύσκεψη του Κοινωνικού Συμβουλίου στο Υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας. Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος σε θέματα συνεργασίας με όργανα δημοσίας τάξεως και τις Ένοπλες Δυνάμεων, πρωθιερέας Σέργιος Πριβάλοφ. Οι συμμετέχοντες συζήτησαν για τα αποτελέσματα της δράσης του Κοινωνικού Συμβουλίου το 2018. Ο Πρωθιερέας Σέργιος Πριβάλοφ έκανε στη σύσκεψη την εισήγηση με θέμα: “Πνευματική πτυχή του πολιτισμού του δικαίου”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων