12/01/2020 12/01/2020 Κύριε, δώσε μου να συναντήσω με ειρηνησία όλα όσα θα μου φέρει η ημέρα που αρχίζει. Δώσε μου να παραδοθώ εντελώς στην άγια θέλησή Σου. Κάθε στιγμή της ημέρας υπαγόρευσέ μου το κάθε τι και με βοήθησέ με. Ακόμη και αν λάβω δυσκολίες και προβλήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, δίδαξέ με να τα δεχτώ με ήρεμη ψυχή...
12 Ιανουαρίου, 2020 - 11:08
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2020 - 12:02

Η εωθινή προσευχή των Αγίων της Όπτινα

Διαδώστε:
Η εωθινή προσευχή των Αγίων της Όπτινα

Κύριε, δώσε μου να συναντήσω με ειρηνησία όλα όσα θα μου φέρει η ημέρα που αρχίζει. Δώσε μου να παραδοθώ εντελώς στην άγια θέλησή Σου. Κάθε στιγμή της ημέρας υπαγόρευσέ μου το κάθε τι και με βοήθησέ με. Ακόμη και αν λάβω δυσκολίες και προβλήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, δίδαξέ με να τα δεχτώ με ήρεμη ψυχή και με ισχυρή πίστη ότι σε όλα τα πράγματα βρίσκεται η άγια θέλησή Σου.

Σε όλες τις πράξεις και τα λόγια μου, καθοδήγησε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου. Σε όλα τα απροσδόκητα γεγονότα, μην με αφήσεις να ξεχάσω ότι όλα έρχονται από Σένα. Μάθε με να είμαι ανοικτός και σοφός με όλους τους αδελφούς μου, κανείς  να μην πικραθεί, κανείς να μην λυπηθεί.

Κύριε, δώσε μου τη δύναμη να αντεπεξέλθω στην κούραση του σήμερα και σε όλα τα γεγονότα της εποχής μου. Οδήγησε τη θέλησή μας και δίδαξέ μας να προσευχόμαστε, να ελπίζουμε, να πιστεύουμε, να αγαπάμε, να είμαστε υπομονετικοί και να συγχωρούμε. Αμήν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων