05/08/2019 05/08/2019 Για τη σημασία της επίγειας ζωής μίλησε ο Πατριάρχης Ρουμανίας, κ.κ. Δανιήλ κατά το κήρυγμα του μετά την Θεία Λειτουργία. Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ρουμανίας τόνισε ότι «αυτή η παροδική ζωή πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως τόπος και χρόνος για να προετοιμαστεί κανείς για την είσοδο στη Βασιλεία των Ουρανών». «Δεν αρκεί να μιλάμε για...
05 Αυγούστου, 2019 - 8:27

“Να γίνουμε τα χέρια του ελέους του Χριστού”

Διαδώστε:
“Να γίνουμε τα χέρια του ελέους του Χριστού”

Για τη σημασία της επίγειας ζωής μίλησε ο Πατριάρχης Ρουμανίας, κ.κ. Δανιήλ κατά το κήρυγμα του μετά την Θεία Λειτουργία.

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ρουμανίας τόνισε ότι «αυτή η παροδική ζωή πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως τόπος και χρόνος για να προετοιμαστεί κανείς για την είσοδο στη Βασιλεία των Ουρανών».

«Δεν αρκεί να μιλάμε για αγάπη του έλεος, αν δεν γίνουμε τα χέρια του ελέους της αγάπης του Χριστού. Εκτός από τα λόγια πρέπει το έλεος να γίνει πράξη” τόνισε, προσθέτοντας ότι “έτσι κατανοούμε καλύτερα τι σημαίνει η Εκκλησία. Όταν έχουμε τη σκέψη του Χριστού, το συναίσθημα του Χριστού, μια φιλελεύθερη αγάπη στην ψυχή, τότε τα χέρια μας γίνονται χρήσιμα, ελεήμονα χέρια”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων