27/12/2018 27/12/2018 Την υψηλότερη τιμητική διάκριση της Επισκοπής του Βάλιεβο έλαβε το παγκόσμιος πρωταθλητής του σκάκι Ανατόλι Καρπόφ. Ο φιλοσέρβος Ρώσος σκακιστής  είναι επίτιμος πολίτης του Βάλιεβο εδώ και δέκα χρόνια και στις 22 Δεκεμβρίου του απενεμήθη το μετάλλιο του Τάγματος του Αγίου Επισκόπου Νικολάου (Βελιμίροβιτς) Η απονομή έγινε στο Επισκοπικό Παλάτι της σερβικής πόλης Στην επίσημη...
27 Δεκεμβρίου, 2018 - 14:34

Η Επισκοπή του Βάλιεβο τιμά τον Ανατόλι Καρπόφ

Διαδώστε:
Η Επισκοπή του Βάλιεβο τιμά τον Ανατόλι Καρπόφ

Την υψηλότερη τιμητική διάκριση της Επισκοπής του Βάλιεβο έλαβε το παγκόσμιος πρωταθλητής του σκάκι Ανατόλι Καρπόφ.

Ο φιλοσέρβος Ρώσος σκακιστής  είναι επίτιμος πολίτης του Βάλιεβο εδώ και δέκα χρόνια και στις 22 Δεκεμβρίου του απενεμήθη το μετάλλιο του Τάγματος του Αγίου Επισκόπου Νικολάου (Βελιμίροβιτς)

Η απονομή έγινε στο Επισκοπικό Παλάτι της σερβικής πόλης

Στην επίσημη εκδήλωση παρευρέθηκε ο πρόεδρος της λέσχης σκακιού «Άγιος Νικόλαος», ο καρδιοχειρουργός Δρ Bosko Djukanovic, διάσημος γιατρός και ανθρωπιστής.

Δεδομένου ότι ο Σκακιστικός Όμιλος Valjevo πρόκειται να συμμετάσχει σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τον επόμενο χρόνο, ο κ. Καρπόφ αποδέχτηκε το αίτημα να επιλέξει εκείνος την ομάδα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων