24/11/2020 24/11/2020 Σε νέα δήλωση προχώρησε η Ιερά Μητρόπολη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας σήμερα για ψευδείς ειδήσεις που κυκλοφόρησαν σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ορισμένες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ηγούμενος του ιστορικού Μοναστηριού Moraca που βρίσκεται λίγο έξω από την Ποντγκόριτσα, εκοιμήθη από επιπλοκές του κορωνοϊού. Η Ιερά Μητρόπολη καταδίκασε τις ψευδείς αυτές πληροφορίες ενώ ανέφερε ότι ο ηγούμενος...
24 Νοεμβρίου, 2020 - 16:39
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2020 - 16:42

Η Μητρόπολη Μαυροβουνίου για ψευδείς πληροφορίες

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Μαυροβουνίου για ψευδείς πληροφορίες

Σε νέα δήλωση προχώρησε η Ιερά Μητρόπολη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας σήμερα για ψευδείς ειδήσεις που κυκλοφόρησαν σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ορισμένες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ηγούμενος του ιστορικού Μοναστηριού Moraca που βρίσκεται λίγο έξω από την Ποντγκόριτσα, εκοιμήθη από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Η Ιερά Μητρόπολη καταδίκασε τις ψευδείς αυτές πληροφορίες ενώ ανέφερε ότι ο ηγούμενος Αρχιμανδρίτης π. Ραφαήλ Κάλικ υποβάλλεται σε θεραπεία στο νοσοκομείο της Ποντγκόριτσα και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η υγεία του βελτιώνεται.

Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως τόνιζει ακόμα “Σημειώνουμε με λύπη ότι πρόκειται για άλλη μια σειρά από μη επαληθευμένες και κακές πληροφορίες σχετικά με Ορθόδοξους κληρικούς και μοναχούς και πρέπει για άλλη μια φορά να πείσουμε για την αλήθεια του λόγου του μακαριστού Μητροπολίτη Αμφιλοχίου ότι ο ιός του μίσους για τον  Θεού και του μίσους για τον αδερφό είναι πιο επικίνδυνος από τον κορωνοϊό”. 

Σημειώνεται ότι χτες ψευδείς ειδήσεις είχαν κυκλοφορήσει για τον Πανιερώτατο Επίσκοπο Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιο ο οποίος είναι και Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας μετά την κοίμηση του Μητροπολίτη Αμφιλοχίου.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ – Η Επισκοπή Νίκσιτς για τις ψευδείς ειδήσεις που κυκλοφόρησαν

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων