09/03/2021 09/03/2021 Με τον νεοδιορισθέντα Πρέσβη της Γαλλίας στο Μαυροβούνιο συναντήθηκε ο Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκστις, κ. Ιωαννίκιος, ο οποίος είναι τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας. Ο Επίσκοπος ευχήθηκε στον Κριστιάν Τιμονιέ καλή σταδιοδρομία και δύναμη στα νέα του καθήκοντα. Από την πλευρά του ο Γάλλος Πρέσβης ενημερώθηκε για την κατάσταση στο Μαυροβούνιο, τον νέο...
09 Μαρτίου, 2021 - 9:01
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2021 - 9:02

Στον Επίσκοπο Βουδίμλιε ο Γάλλος Πρέσβης

Διαδώστε:
Στον Επίσκοπο Βουδίμλιε ο Γάλλος Πρέσβης

Με τον νεοδιορισθέντα Πρέσβη της Γαλλίας στο Μαυροβούνιο συναντήθηκε ο Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκστις, κ. Ιωαννίκιος, ο οποίος είναι τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας.

Ο Επίσκοπος ευχήθηκε στον Κριστιάν Τιμονιέ καλή σταδιοδρομία και δύναμη στα νέα του καθήκοντα. Από την πλευρά του ο Γάλλος Πρέσβης ενημερώθηκε για την κατάσταση στο Μαυροβούνιο, τον νέο τροποποιημένο νόμο για τις θρησκευτικές ελευθερίες και για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Ορθόδοξη Εκκλησία εν μέσω πανδημίας για τη στήριξη όσων έχουν ανάγκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων