31/10/2020 31/10/2020 Πένθιμα χτυπούν οι καμπάνες στο Μαυροβούνιο για την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κυρού Αμφιλοχίου. Η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη αναμένεται να τελεστεί αύριο, Κυριακή στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στην πρωτεύουσα Ποντγκόριτσα. O Ιεράρχης  άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο της Ποντγκόριτσα όπου νοσηλευόταν το πρωί της Παρασκευής γεγονός που...
31 Οκτωβρίου, 2020 - 9:13
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2020 - 9:23

Ράγισαν οι καρδιές των γιατρών για τον Μαυροβουνίου

Διαδώστε:
Ράγισαν οι καρδιές των γιατρών για τον Μαυροβουνίου

Πένθιμα χτυπούν οι καμπάνες στο Μαυροβούνιο για την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κυρού Αμφιλοχίου. Η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη αναμένεται να τελεστεί αύριο, Κυριακή στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στην πρωτεύουσα Ποντγκόριτσα.

O Ιεράρχης  άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο της Ποντγκόριτσα όπου νοσηλευόταν το πρωί της Παρασκευής γεγονός που προκάλεσε θλίψη στο ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου οι οποίοι ήταν πολύ συγκινημένοι κατά την έξοδο της σωρού του Μακαριστού Μητροπολίτη από το Νοσοκομείο. Η σορός του μεταφέρθηκε  δίπλα στα Ιερά Λείψανα του Αγίου Πέτρου του Θαυματουργού, Μητροπολίτη Μαυροβουνίου στην Ιερά Μονή Γεννήσεως της Θεοτόκου στην παλιά πρωτεύουσα Τσέτινιε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στην  Ιερά Μονή Γεννήσεως της Θεοτόκου βρέθηκε και ο Επίσκοπος Αθανάσιος Γέφτιτς πρώην Ερζεγοβίνης για να προσκυνήσει τη σορό του Μακαριστού Μητροπολίτη Μαυροβούνιου. Οι στιγμές ήταν συγκλονιστικές όπως περιγράφονται στο παρακάτω βίντεο :

Δείτε τις φωτογραφίες από το Νοσοκομείο: 

Δείτε ακόμα:

Το μεγαλείο της ψυχής του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου

Πένθιμα χτυπούν οι καμπάνες στο Μαυροβούνιο – Την Κυριακή το «ύστατο χαίρε» στον μακαριστό Μητροπολίτη Αμφιλόχιο

Μιλούν για τη σχέση τους με τον μακαριστό Μητροπολίτη Αμφιλόχιο

Το τελευταίο κήρυγμα του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου μέσα από το νοσοκομείο

«Αυτή είναι μια από τις πιο θλιβερές μέρες για την Εκκλησία μας»

«Δεν εγκατέλειψε ποτέ τον αγώνα για την Ορθοδοξία»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων