19/05/2023 19/05/2023 Για την “Παναγία της Νίκης”, ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε πρόσφατα στο Πολεμικό Μουσείο, μιλά ο σκηνοθέτης και εμπνευστής του, Απόστολος Μπρέντας, στην εκπομπή “Σημεία και άνθρωποι” και τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, η οποία θα προβληθεί σήμερα στην Pemptousia.tv στις 14:10, αμέσως μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, και σε επανάληψη στις 22:10.  Ο σκηνοθέτης...
19 Μαΐου, 2023 - 10:07
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2023 - 11:04

“Σημεία και άνθρωποι”: Ο Απόστολος Μπρέντας μιλά στη Μαρία Γιαχνάκη για την “Παναγία της Νίκης”

Διαδώστε:
“Σημεία και άνθρωποι”: Ο Απόστολος Μπρέντας μιλά στη Μαρία Γιαχνάκη για την “Παναγία της Νίκης”

Για την “Παναγία της Νίκης”, ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε πρόσφατα στο Πολεμικό Μουσείο, μιλά ο σκηνοθέτης και εμπνευστής του, Απόστολος Μπρέντας, στην εκπομπή “Σημεία και άνθρωποι” και τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, η οποία θα προβληθεί σήμερα στην Pemptousia.tv στις 14:10, αμέσως μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, και σε επανάληψη στις 22:10.

Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ «Η Παναγία της Νίκης», Απόστολος Μπρέντας μας οδηγεί στα βήματα που ακολούθησε ο ίδιος για την τεκμηρίωση μιας έρευνας, η οποία και κατέγραψε τις μαρτυρίες των στρατιωτών που είδαν την Παναγία στο μέτωπο, στον πόλεμο του σαράντα.  Ο κ. Μπρέντας μετά από πολύχρονη έρευνα στους τόπους που διαδραματίστηκαν τα παραπάνω γεγονότα και μιλώντας με τους πρωταγωνιστές, δημιούργησε το ντοκιμαντέρ.

Το ιστορικό ντοκιμαντέρ θα προβληθεί αποκλειστικά σε πρώτη προβολή από την Pemptousia.tv την Παρασκευή 26 Μαϊου, στις 15:10 και σε επανάληψη στις 23:10.

Η εκπομπή «Σημεία και άνθρωποι» είναι μια εκπομπή για τους τόπους και τους ανθρώπους που συνθέτουν την καθημερινότητα μας. Εκτάκτως τις προηγούμενες ημέρες η εκπομπή φιλοξένησε Υπουργούς και υποψήφιους Βουλευτές. Χθες στην εκπομπή φιλοξενήθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιος Βουλευτής με τη Ν.Δ. στον Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών.

Την εκπομπή της Πεμπτουσίας επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη και μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 14:10 και στις 22:10. Μετά την προβολή της, η εκπομπή θα βρίσκεται στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV, στην κατηγορία Εκπομπές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων