23/01/2022 23/01/2022 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: Σεβαστέ μας Γέροντα, Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η θυγατέρα μου Όλγα, έμεινε έγκυος με φυσιολογικό τρόπο δηλαδή χωρίς την εξωσωματική ιατρική επέμβαση και αυτό χάρις στην ευλογία της Παναγίας μας αλλά και της...
23 Ιανουαρίου, 2022 - 19:47
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2022 - 19:24

Αγία Ζώνη: Θαύμα μετά από περίοδο ατεκνίας

Διαδώστε:
Αγία Ζώνη: Θαύμα μετά από περίοδο ατεκνίας

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου

(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

Σεβαστέ μας Γέροντα,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η θυγατέρα μου Όλγα, έμεινε έγκυος με φυσιολογικό τρόπο δηλαδή χωρίς την εξωσωματική ιατρική επέμβαση και αυτό χάρις στην ευλογία της Παναγίας μας αλλά και της Αγίας Ζώνης την οποία μέρα και νύχτα ευχαριστούμε για το δώρο που μας έχει κάνει.

Όπως σας είχα ενημερώσει κατά το πρόσφατο ταξίδι μου στο Άγιον Όρος τόσο η θυγατέρα όσο και ο γαμπρός είχαν πολύ σοβαρό πρόβλημα τεκνοποίησης και οι γιατροί δεν τους έδιναν καμιά ελπίδα ακόμη και με εξωσωματική και όμως η Χάρις της Υπεραγίας Θεοτόκου μας και η Αγία αυτής Ζώνη έκαναν το θαύμα τους.

Τώρα θερμά παρακαλούμε την Υπεραγία Θεοτόκο μας να ευλογήσει να έχει η Όλγα μας μια καλή εγκυμοσύνη και στο τέλος να ευτυχίσουμε να αποχτήσουμε ακόμη ένα υγιέστατο εγγονό ή εγγονή. Η δική σας συμβολή μέσω παρακλήσεων θα είναι και ευπρόσδεκτη αλλά και σημαντική.

Με αγάπη και εκτίμηση,

Σπ. Δρ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων