30/03/2021 30/03/2021 Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας: Σήμερα έφτασε στο σπίτι μου ο φάκελος από τη Μονή σας με τις ευλογημένες κορδέλες και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Πριν καιρό ασχολούμουν με την αγιογραφία. Η τελευταία μου εικόνα, έμεινε στη μέση χωρίς λόγο πριν 2 χρόνια σκεπτόμενη...
30 Μαρτίου, 2021 - 11:32
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2021 - 10:25

Είμαι βέβαιη ότι είναι θαύμα της Παναγίας μας

Διαδώστε:
Είμαι βέβαιη ότι είναι θαύμα της Παναγίας μας

Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας:

Σήμερα έφτασε στο σπίτι μου ο φάκελος από τη Μονή σας με τις ευλογημένες κορδέλες και σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Πριν καιρό ασχολούμουν με την αγιογραφία. Η τελευταία μου εικόνα, έμεινε στη μέση χωρίς λόγο πριν 2 χρόνια σκεπτόμενη ότι κάποια στιγμή θα τη συνεχίσω χωρίς όμως να το κάνω. Είναι η εικόνα της Παναγίας Παραμυθίας και η εικόνα που είχα πεί θα φτιάξω για να βάλω στο δωμάτιο του μωρού μου όταν με το καλό έρθει. Βλέποντας ότι μέσα στο φάκελο μου βάλατε το βιβλιαράκι της παράκλησης της Παναγίας Παραμυθίας, αισθάνθηκα την ελπίδα και το έλαβα ως μήνυμα ότι όλα θα πάνε καλά και να τελειώσω την εικόνα για να μπεί, πρώτα ο Θεός, στο παιδικό δωμάτιο. Αισθάνθηκα ότι έλαβα ένα μήνυμα και πλέον ελπίζω ότι θα γίνω μητέρα.

Πριν κάποια χρόνια σας είχα ζητήσει να μου στείλετε πάλι την ευλογημένη κορδέλα για απόκτηση τέκνων. Ο γάμος μου με εκείνον τον άνθρωπο δεν προχώρησε, ούτε τέκνα αποκτήσαμε παρά τις μικρές προσπάθειές μας. Το διάστημα πριν μου σταλεί η κορδέλα ήμουν άνεργη. Όταν ξεκίνησα να ψάχνω για δουλειά πήγαινα συνέχεια σε ραντεβού χωρίς αποτέλεσμα και είχα κουραστεί και απογοητευτεί. Στο τελευταίο ραντεβού που πήγα, είπα θα βάλω στην τσάντα μου την ευλογημένη κορδέλα για ευλογία και πήγα. Το ραντεβού που ακολούθησε ήταν για μένα αδιάφορο και σκεφτόμουν πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάρω τη δουλειά, καθώς δεν είχα κάν προσπαθήσει στη συνέντευξη όντας κουρασμένη και απογοητευμένη από αντίστοιχες συνεντεύξεις χωρίς αποτέλεσμα. Την επόμενη μέρα το τηλέφωνό μου χτύπησε και είχα ήδη προσληφθεί σε μια οικογενειακή εταιρεία με καλούς ανθρώπους, καλή συμφωνία και με πληρωμή στην ώρα της, πράγμα σπάνιο σήμερα.

Σε αυτή τη δουλειά εργάζομαι ακόμα και είμαι βέβαιη ότι είναι θαύμα της Παναγίας μας την οποία ευχαριστώ. Το θαύμα της κορδέλας όμως δεν σταματάει εδώ. Τον καιρό που είχα μείνει χωρίς δουλειά, έστελνα συνέχεια βιογραφικά ακόμα και σε εταιρείες που δεν ζητούσαν προσωπικό. Ενώ ήδη έχω ξεκινήσει να εργάζομαι στην εταιρεία που είμαι, με κάλεσαν (αρκετούς μήνες μετά αφού είχα στείλει βιογραφικό) σε ραντεβού από μια άλλη εταιρεία που έψαχναν εξωτερικό συνεργάτη. Πήρα μαζί μου πάλι την κορδέλα και πάλι έκανε το θαύμα της. Είχα πλέον κανονική δουλειά και εξωτερική συνεργασία με άλλη εταιρεία.

Η εξωτερική συνεργασία κράτησε για αρκετούς μήνες αλλά δεν συνεχίστηκε τελικά από κοινού.

Πλέον στη ζωή μου υπάρχει ένας πολύ καλός άνθρωπος με τον οποίο θέλουμε και προσπαθούμε να κάνουμε οικογένεια αλλά έχουμε και οι δύο κάποιο πρόβλημα. Πιστεύω και ελπίζω η Παναγία μας να μας ευλογήσει και να γίνουμε γονείς.

Σας παρακαλώ, να μας μνημονεύετε στις προσευχές σας.

Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου, που μου στείλατε τις κορδέλες.

Να σας ευλογεί η Παναγία μας.

Με εκτίμηση,

Κ.Β.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων