12/02/2024 12/02/2024 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: Χαίρετε. Με λένε Β. Το 2013 γεννήθηκε η πολυπόθητη κόρη μου, χάρη στην κορδέλα της Παναγίας. Να σας περιγράψω, πώς έγινε το θαύμα. Για πολύ καιρό δεν μπορούσα να συλλάβω, έζησα με τον άνδρα μου...
12 Φεβρουαρίου, 2024 - 10:58
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2024 - 11:00

Θαύμα της Τιμίας Ζώνης στην επαρχία Ριαζάν της Ρωσίας

Διαδώστε:
Θαύμα της Τιμίας Ζώνης στην επαρχία Ριαζάν της Ρωσίας

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου

(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

Χαίρετε.

Με λένε Β.

Το 2013 γεννήθηκε η πολυπόθητη κόρη μου, χάρη στην κορδέλα της Παναγίας.

Να σας περιγράψω, πώς έγινε το θαύμα. Για πολύ καιρό δεν μπορούσα να συλλάβω, έζησα με τον άνδρα μου 6 χρόνια και δε γινόταν τίποτε.

Μια φορά η διευθύντριά μου, μού χάρισε μια κορδέλα από την Αγία Ζώνη της Παναγίας και εγώ με χαρά δέχτηκα αυτό το δώρο. Ο Θεός να ευλογήσει την Ρ., την ευχαριστώ!

Φέρνοντας την κορδέλα στο σπίτι, εγώ να πω την αλήθεια, δείλιασα να την φορέσω την κορδέλα, γιατί σκεφτόμουν ότι είμαι ανάξια. Πέρασαν περίπου τρεις μήνες και μία καλή πρωΐα δεν είχα καλή ψυχική διάθεση, παρακαλούσα την Παναγία για βοήθεια και έβαλα την κορδέλα. Επακολούθησε το θαύμα το οποίο επιβαίωσα μετά από τέσσερεις εβδομάδες και η χαρά μου δεν είχε όρια.

Στις 7 Απριλίου (εορτή του Ευαγγελισμού με το ρωσικό εορτολόγιο), μπήκα στο νοσοκομείο για την αποφυγή πρόωρου τοκετού και όλα πήγαν καλά, και στις 4 Νοεμβρίου του 2013 στην γιορτή της Παναγίας του Καζάν, γεννήθηκε η κόρη μου. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου φορούσα την κορδέλα και στον τοκετό ακόμα η κορδέλα αυτή ήταν μαζί μου.

Η κόρη μου λέγετε Β.

Ευχαριστώ τη Μανούλα Παναγία για τη βοήθεια και για το θαυματουργικό Της δώρο!

επαρχία Ριαζάν, Ρωσική Ομοσπονδία

15 Μαΐου 2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων